Kire Gelevski

Hej !

Jag heter Kire Gelevski och är 52 år gammal och bor i Eslöv sedan 1972, kom till Sverige 1970 som 5 åring med mina föräldrar. Jag är gift och har 3 barn. Jag arbetar som produktionschef på ett medelstort företag. Jag kandiderar till kommunfullmäktige.

Mina förtroendeuppdrag idag är ordförande i SAP Nord Väst och sitter i Socialdemokraternas styrelse sedan våren 2018. Genom åren har jag varit aktiv i många olika föreningar i Eslövs kommun sedan barnsben och det har gjort mig till den personen jag är idag. Jag brinner för kultur- och fritid. Mina barn har också varit aktiva i en hel del olika föreningar i Eslöv under deras uppväxt. Jag skulle vilja att alla barn i Eslövs kommun också ska få samma chans. Det skulle skapa trygghet i Eslöv och bättre skolbetyg. Barnen är vår framtid. Vad som har fått mig att bli engagerad i politiken är att det har blivit stora förskjutningar av resurserna i samhället. Dom rika blir rikare och dom fattiga blir fler men kakan är lika stor, gäller att fördela den bättre. Sverige är ett av världens bästa länder att leva i och det ska vi bibehålla. Om vi tittar tillbaka i historien så är det Socialdemokraternas politik som har byggt upp detta land tillsammans med folket och det ska vi fortsätta med. Sen har vi så klart som alla andra länder problem med vissa saker men det får vi lösa efterhand. Det har löst sig tidigare och det löser vi nu också, det gäller att jobba med det och ha tålamod.

Vill du fortfarande bo i ett av världens bästa länder så ska man rösta på Socialdemokraternas politik så att vi kan bibehålla vår trygghet och välfärd. Vi vill utveckla, inte avveckla.

Rösta den 9:e September på Socialdemokraterna

facebook Twitter Email