Naida Mahmutovic

Jag heter Naida Mahmutovic, 28 år gammal och bor med min make och vår dotter lite utanför Eslövs tätort.

1998 ankom jag, min syster och mamma till Sverige och det skulle dröja 2 år innan min pappa anlände och vi kunde bli en familj igen. Efter en lång väntan på uppehållstillstånd flyttade vi några gånger innan vi till sist hamnade i Eslöv. Som 13 åring fick jag för sista gången presentera mig för en ny klass och kunde så småningom känna mig hemma och känna tillhörighet. Efter 3 år på Berga Gymnasiets omvårdnadsprogram fick jag min första anställning på trollsjögården i Eslöv och har jobbar på flera ålderdomshem inom kommunen.

Jag är undersköterska i botten och har läst Landskapsvetarprogrammet på högskolan Kristianstad var jag lärde mig väldigt mycket om vårt lands historia, om vårt landskap, kultur och miljö. Jag har haft den turen att genom programmet lära känna flera olika landskap och se hur värdefullt vår natur och kulturvärden är och hur viktigt det är att föra detta vidare till våra barn.

För tillfället arbetar jag på hemvården i Eslöv och på fritiden är det politiken som gäller. Jag sitter i Barn och Familjenämnden som ersättare och känner en stor fördel eftersom jag är en av få som också har sina barn inom verksamheten. Det bidrar till att jag får en helt annan uppfattning av vad vi som föräldrar behöver, vad våra barn förtjänar och hur verksamheten kan möta dessa förväntningar. Jag brinner för en skola som kan möta varje barn och hjälpa de skapa en grund för framtiden.

Förutom att jag kämpar för  miljön, älskar närproducerat och vill skydda vår natu så vill jag främst  att vi tar hand om de människor som byggt upp detta land. De förtjänar att åldras med värdighet, respekteras och tas hand om och för att det ska ske på bästa sätt så ska vi som utför dessa värdefulla jobb ha de rätta förutsättningarna för vidare utveckling.

Om ni vill veta mer om mig, har andra funderingar eller bara vill prata politik så tveka inte och hör av er. Sök upp mig på Facebook eller kom bara fram när ni ser mig på stan.( Om ni ser mig på en elcykel om kvällarna då jobbar jag säkert. )

Hoppas vi ses på någon av vallokalerna den 9:e september

 

facebook Twitter Email