Tina Löfström

Jag heter Tina Löfström och är 50 år. Jag är gift och bor i Eslöv sedan tre år tillbaka. Bodde på Öland innan och har där barn och barnbarn som jag besöker så ofta det finns möjlighet.
Jag är utbildad behandlingspedagog och min arbetsplats är ett behandlingshem för ungdomar med psykosocial problematik. Min tid till fritid är begränsad då jag arbetar helger och kvällar. Är intresserad av att handarbeta och besöker gärna träningslokalen.
Mina förtroendeuppdrag idag är som ersättare i servicenämnden och som ledamot i kyrkofullmäktige.
Jag var aktiv i kommunpolitiken i min förra kommun och hade flera uppdrag bland annat i miljö och byggnadsnämnden och som ordinarie ledamot i kommunfullmäktige. Har även i många år engagerat mig i det fackliga och varit förtroendevald både lokalt, regionalt och på förbundsnivå.
De sociala frågorna har annars varit mina hjärtefrågor och på senare tid även integration. I mitt arbete med asylsökande barn så har jag fått lära mig mycket om integration och har sett inifrån hur migrationsverket arbetar.
Jag vill bo och verka i ett samhälle där alla ska känna sig delaktiga och trivas oavsett vem du är eller vart du är född. Det ska heller inte ha någon betydelse vem du väljer att leva med eller är kär i. Det ska heller inte ha någon betydelse om du är begränsad fysiskt eller psykiskt. Alla ska vara välkomna i vårt samhälle. Alla behövs.
facebook Twitter Email