Pressmeddelande

Pressmeddelande 2018-10-10
Socialdemokraterna, Moderaterna och Liberalerna bildar majoritet i Eslöv!

Socialdemokraterna, Moderaterna och Liberalerna vill gemensamt fortsätta utveckla Eslöv. Kommunen har de senaste åren växt och kommunens verksamheter blivit bättre.

– Vi är stolta över den utveckling Eslöv har haft senaste åren och ser fram emot att fortsätta utveckla kommunen, säger Johan Andersson (S), som föreslås bli kommunstyrelsens ordförande ytterligare en mandatperiod.

De tre partierna är överens om att prioritera bostadsbyggande, skola och omsorg samt näringslivspolitik. Tillsammans har partierna 26 av kommunfullmäktiges 51 mandat (S 15, M nio och L två).

– Det känns bra att vi har en majoritet som fortsätter att styra Eslövs kommun. Det gör att vi kan fortsätta utveckla kommunen på ett bra sätt och där vi är en del i den utvecklingen. Jag ser fram emot det fortsatta arbetet, säger Catharina Malmborg (M).

För Liberalerna innebär detta att de är med i styret för första gången sedan 1994. De får representanter i samtliga nämnder och i kommunstyrelsen.
– Vi ser fram emot att vara med och forma kommunens framtid, inte minst skolan, säger Liberalernas gruppledare Daniel Rhodin (L).

För kontakt:
Socialdemokraterna Eslöv. Johan Andersson, 073-098 23 23
Moderaterna Eslöv. Catharina Malmborg, 070-731 69 15
Liberalerna Eslöv. Daniel Rhodin, 070-561 17 60

 

 

facebook Twitter Email